KHAN!!!!!1!!!!111!!!!

Star Trek Into Darkness
 
 
Den andra av de nya Star Trek-filmerna har haft premiär. Den heter Star Trek into darkness. Varför den heter det vet jag inte. Den är varken mörk och den åker inte in någonstans (that's what she said).
 
Kirk är en cool kille som är poppis hos damerna. Han får till och med ha en threesome med två catgirls (highfive till honom), men efter ett misslyckat uppdrag blir han av med enterprise och blir förste officer på ett annat rymdskepp. Samtidigt dyker det upp en elak person vid namn Khan som vill döda federationens admiraler och officerare. Han lyckas nästan och Kirk är snabbt tillbaka i kaptensstolen.
 
Star Trek into darkness är en sci-fi pangpang-film med väldigt snygga effekter, bra skådespeleri och intressanta uniformer. Den är lite över två timmar lång men känns kortare, vilket är ett bra tecken med tanke på alla långdragna filmer som kommit ut på siståne. Den är spektakulär på så sätt att det hela tiden händer grejer som gör att man inte riktigt hinner tänka föränns det är över.
 
Och så fort man börjar tänka och fundera så krakelerar filmen.
 
Nu har aldrig Star Trek fallit in i kategorin "hard sf" och det är helt okej, för filmen är fortfarande bra. Men lite grejer får nog J.J. Abrams tänka på. Filmen kan delas in i två delar; den första delen som är den bästa, och den andra delen som blir sönderklippt. Under den första delen byggs allt upp, det är intressant, spännande, och allt det där. Under den andra halvan märks det att klippningen har gjorts med lite väl mycket bravado. Filmen börjar visa lite väl mycket hål för att det skall vara okej.
 
Kan man bortse från alla oförklarliga saker och den abrupta andra halvan av filmen så kommer man sitta klistrad i bion eller i soffan. Gillar man Star Trek så kommer man gilla den här.
 
/Johan

Kommentarer
Postat av: The Dan

Hmmm. Jag trodde inte den skulle vara någe bra om jag skall vara ärlig men där ser man. Sen är jag ju ingen jättefan av Star Trek men det kan nog bli en hyrning när den kommer på hyrfilm.

2013-05-15 @ 20:01:10
Postat av: Johan

Den är helt okej som ren underhållning. Han som spelar Khan är helt okej också.

2013-05-15 @ 22:12:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0